Bli med oss å vend blikket innover en liten stund..

Veldig mange av oss lever et hektisk liv.
Vi velger bort egentid, velvære og ro selv om vi vet at det er en nødvendighet for å skape harmoni og balanse i hverdagen. Hos oss finner du inspirasjon til å prioritere deg selv igjen. Vi gjenskaper naturlig glede på det fysiske, mentale og spirituelle plan. For det hele starter med DEG og hvordan DU har det. Og vet du, det er ikke egoistisk, men helt nødvendig å prioritere egenkjærlighet.
Håper vi sees på matta!

Yogakurs 10 uker

Vinyasa -flyt, ro og balanse.

Onsdager kl 19:00 Oppstart 13. januar 2021

Dette er et yogakurs som passer for deg som har litt kjennskap til yoga fra før, men som kanskje ikke har praktisert på en stund. Det passer for deg som har vært på kurs hos meg tidligere og som nå ønsker å holde på den rolige flyten i hverdagen og samtidig bli med å utforske yogauniverset litt videre.

 

Rolig Vinyasa Yoga, Yoga Calm (Yin), Yoga Nidra, avspenning og pusteøvelser.

 

Velkommen til å flyte sammen med oss i fine og rolige omgivelser på Yogagården helt frem til påske. Få rytme og kontinuitet i praksisen din og ro og styrke i kropp og sinn.

Vi har alltid tid til en god kopp te (inkludert) og fine samtaler etter klassen.

 

Gleder meg<3

-Gry


Nivå: Lett øvet

Ashtanga Yoga

Grunnkurs/oppfriskning Mandag kl 16:30

Starter 17. august 2020)

Ashtanga Vinyasa Yoga er en interessant og givende metode eller system som læres gradvis over tid, som om du skulle lære et språk. Det er flott for å bli bevisst på og styrke kropp og sinn, finne dybde i pusten, bedre konsentrasjon, lære bevegelsesmønstre og få innsikt i dynamikken mellom stillhet og bevegelse. Du er enten helt nybegynner eller du har noe tidligere erfaring med Ashtanga, har hatt en lengre pause eller har kjennskap med andre typer (dynamisk) yoga.

 

Ashtanga Vinyasa Yoga forstås bedre med jevnlig repetisjon og da kommer også fordelen med praksisen tydeligere fram. 

Vi gjennomgår grunnprinsipper i metoden, lærer yogastillinger (med modifiseringer der det trengs) og rekkefølgen på dem;-Solhilsen A og B, de stående asana,  og de fleste sittende og avsluttende asanas. Det legges opp til gradvis progresjon i kurset, så fint om du prioriterer å bli med på alle klassene for best utbytte. Passer alle som har  lyst, stive eller myke kvinner og menn, trente eller utrente.

Yoga Calm/ Yin Yoga

-Yin Drop-in Fredag og Søndag (vil variere, se timeplan) 

-Formiddags Yinkurs på torsdager i 6 uker,

starter 14. januar 2021

Yin yoga er en rolig yogaform som gir deg god avspenning i en krevende hverdag. De fleste av stillingene holder vi over lengre tid (2-5 min) for å åpne og tøye bindevev, dyp muskulatur og ledd/leddbånd. Dette får deg til å gi slipp på spenninger og fornyer energien. 

En rolig og behagelig time hvor vi "restarter" kropp og sinn.

Passer for alle!

  

Recovery Yoga

i samarbeide med 

Onsdag kl 16

En mild og rolig yogatime med fokus på forankring og avspenning. Målet er å skape ro og balanse i både kropp og sinn.

I denne timen lærer du nyttige pusteøvelser som hjelper mot angst og uro og forbedrer søvnkvaliteten din. 

Du vil også bli ledet gjennom en enkel flow som styrker kjernemuskulaturen og gjør deg smidigere.

Dette er et samarbeid med A-larm Telemark og en gratis time for rusavhengige i tilfrisking og pårørende.

 

 

Brev fra en trofast yogini på Recovery yoga:

 

Der lå jeg og grein så snørr og tårer rant. Ned på den sjokkrosa yogamatta. Sorg setter seg i kroppen og yoga er en fin måte å forløse sorg og andre påkjenninger livet har gitt deg. For tro meg, tårene vil komme. Det er bare å ønske dem velkommen. Du er i ferd med å gi slipp. Det kan gjøre vondt men gud bedre så reinkarnert du føler deg etterpå!

Recovery yoga er et gratis tilbud for rusavhengige og pårørende. Det gir styrke å være sammen med flere som har kjent livets skyggesider på kroppen. Sammen løser vi opp spenninger i kroppen. Lærer å puste, for det er lett å glemme når du lever med kniven på strupen. 

Jeg har deltatt på recoveryyoga i et år og det er noe av det vakreste, fineste jeg har gjort for min personlige vekst. Gry er dyktig og profesjonell. Å starte hos henne skulle vært på blå resept. Uten heseblesende tredemøller, intens musikk og irriterende friskuser med selvlysende treningstøy. 

 Dette er trening for sjel og for å åpne ditt hjerte. 

 

Namaste Gry for dette unike tilbudet. 

 

Vi sees på matta? 

Inkiri Abrahamsson 

 

Timeplan

©2019 by recovery yoga. Proudly created with Wix.com