top of page

Gry Anine Strøm

Grunnlegger av Yogagården og Recovery Yoga Telemark

 

Gry Anine er utdannet i Ashtanga Vinyasa Yoga 200 RYT fra Goa, India og har de siste årene undervist på rehabiliteringssenter i østen, Spania og hjemme i Norge. Hun har kurs i Trauma Sensitive Yoga og Restore + Yoga Nidra Teacher Training fra Atman Yoga School. Hun studerer for tiden potensial psykologi på Akademiet for Potensial Psykologi (APP) i Oslo.

Gry underviser i dag rolig flyt og ulike restorative klasser. Hun fasiliterer også månesirkler og ulike kvinnegrupper.

"Det handler ikke om hvordan yoga ser ut eller om hvordan du behersker avanserte asanas, det handler om hvordan du bærer deg selv når alle masker er skrelt bort og hvordan ro føles i kroppen." 

Fride Engeset

Fride har praktisert yoga i lang tid. Hun har Teacher Training i Ashtanga Vinyasa yoga, grunnutdanning i Yin yoga og moduler i mindful restorative yoga og mindful yoga terapi. Hun underviser i Yin og Ashtanga I/II (litt øvet) ved Yogagården. Fride er utdannet pedagog og psykoterapeut og jobber til daglig som behandler innen psykisk helse-feltet (ved DPS og egen privatpraksis på Maxima i Bø).

 

«Yoga er for meg å søke nærvær og balanse i kropp og sinn. Det gir glede og ro, motstand og utfordring, smidighet og styrke. Yoga er for alle, og jeg ønsker å legge til rette for ro og tilstedeværelse uansett hvor man er i praksisen.»

PC2A7042-minNY.JPEG
bottom of page