C70C3474-8BA0-4C06-9B6D-634B8C407C29.JPG

Gry Anine Strøm

Grunnlegger av Yogagården og Recovery Yoga Telemark

Gry Anine er utdannet innen Ashtanga og Vinyasa Flow fra en yoga skole i Goa, India og har de siste årene undervist på rehabiliteringssenter i østen, Spania og hjemme i Norge. Hun har kurs i Trauma Sensitive Yoga og studerer for tiden potensial psykologi 3. året på Akademiet for Potensial Psykologi (APP) i Oslo. Hun underviser i dag rolig flow, yin og mer recovery baserte klasser. 

Yoga er hennes aller viktigste redskap i egen tilfrisking.

"Mitt ønske er å veilede mennesker til å finne tilbake til den beste versjonen av seg selv gjennom å bli klar over egne potensialer. Vi fortjener alle å blomstre og være fri."

 
Marit-Ashtanga.jpg

Marit Skogli

Grunnlegger av Ashtanga Yoga Telemark

Marit startet med Ashtanga Yoga i 2004 som har vært hovedpraksis siden. Hun begynte å undervise i 2012 da hun flyttet tilbake til Skien etter mange år i Oslo og utlandet og har formidlet Ashtanga Yoga til folk i ulik aldre og bakgrunn hovedsakelig i Bø og Grenlandsområdet. Grunnen til å søke mot yoga var en hektisk livsstil, stress og jag som til slutt ble angst, depresjon og kronisk ME. Møtet med de rette menneskene, ulike aspekter av Ashtanga Yoga, og også Ayurveda, mental trening og akupunktur, ble vendepunktet og etterhvert livsstil for å bli frisk. Med tålmodighet over tid bidrar yoga gradvis til få bedre fysisk og mental helse, daglige rutiner, kosthold og generelt velvære uavhengig av hva grunnen til å starte er.


Marit har praktisert over lengre perioder med anerkjente Ashtanga-lærere som Sharath Jois, Ty Landrum, Rolf Naujokat, Sharmila Desai, Mary Taylor og Richard Freeman. I 2017 fullførte hun en Teacher Intensive Training hos sistnevnte. Marit fokuserer på å gjøre både det fysiske og mer filosofiske/mentale aspektet ved praksisen tilgjengelig, praktisk og nyttig for alle som har lyst til å lære, sammen med en god dose humor.

 

©2019 by recovery yoga. Proudly created with Wix.com