top of page

Gry Anine Strøm

Grunnlegger av Yogagården og Recovery Yoga Telemark

 

Gry Anine er utdannet i Ashtanga Vinyasa Yoga 200 RYT fra Goa, India og har de siste årene undervist på rehabiliteringssenter i østen, Spania og hjemme i Norge. Hun har kurs i Trauma Sensitive Yoga og Restore + Yoga Nidra Teacher Training fra Atman Yoga School. Hun studerer for tiden potensial psykologi på Akademiet for Potensial Psykologi (APP) i Oslo.

Gry underviser i dag rolig flyt og ulike restorative klasser. Hun fasiliterer også månesirkler og ulike kvinnegrupper.

"Det handler ikke om hvordan yoga ser ut eller om hvordan du behersker avanserte asanas, det handler om hvordan du bærer deg selv når alle masker er skrelt bort og hvordan ro føles i kroppen." 

Åse G Srand
Medeier - Yogagården

Åse er utdannet sykepleier ved Høyskolen i Oslo og Hawaii Pacific University.  

Hun har gjennom møter med mennesker i  jobben sin blitt inspirert til  å jobbe innenfor ulike områder i sykepleieyrket...

Fra jordmorstudier i Argentina til rus og psykiatri på gaten i Oslo. Fra Ortopedisk traume avdeling på Ullevål til å jobbe med eldre på sykehjem i Bø. Åse jobber i dag ved Ambulansen i Vest Telemark, som meditasjon og mindfulnesslærer og er medeier av Yogagården.

-Studerte ved Norsk meditasjon og yoga skole i Oslo 20/21.

" Å spille hverandre gode" var et ordtak hun lærte på Ullevål. Det har blitt med videre i livet som hennes viktigste motto.

IMG_1703.jpg
IMG_5600.jpg

Tone Nilsen
Medeier - Yogagården

Tone jobber med HR faget og trives best når hun får være med å skape gode og ekte relasjoner mellom mennesker. 

Hun har vært med på å starte og drive flere selskaper, er utdannet sykepleier og kostveileder, og har videreutdannelse innen ledelse.

Tone tror noe positivt og nærende blir skapt når en jobber for balanse og bærekraft på flere nivåer. 

 

"Jeg er takknemlig for å kunne være med å videreutvikle Yogagården -slik at det kan fortsette å være denne unike, nydelige plassen det er. Jeg ønsker å være med å skape en plass for ro." 

PC2A7042-minNY.JPEG

Fride Engeset

Fride har praktisert yoga i lang tid. Hun har Teacher Training i Ashtanga Vinyasa yoga, grunnutdanning i Yin yoga og moduler i mindful restorative yoga og mindful yoga terapi. Hun underviser i Yin og Ashtanga I/II (litt øvet) ved Yogagården. Fride er utdannet pedagog og psykoterapeut og jobber til daglig som behandler innen psykisk helse-feltet (ved DPS og egen privatpraksis på Maxima i Bø).

 

«Yoga er for meg å søke nærvær og balanse i kropp og sinn. Det gir glede og ro, motstand og utfordring, smidighet og styrke. Yoga er for alle, og jeg ønsker å legge til rette for ro og tilstedeværelse uansett hvor man er i praksisen.»

Siw Laurent

Siw Laurent er grunnlegger av Active Body Listening. Med bakgrunn i Stemme Terapi, Yin-Yang yoga lærerutdanning, sjamanistisk praksis og utdanning ved skuespiller konservatoriet Stella Adler Studio of Acting, NYC, Siw tilbyr Active Body Listening klasser og workshops med fokus på nærvær, prosessarbeid og livsutfoldelse. 

Siw underviser i Yin/lydbad og Bevegelse & Flyt på Yogagården.

Siw Laurent.png
yoga-lotus-forside.jpg
bottom of page