Lørdagsretreat 30. oktober

-Fra stress til ro og indre kraft

 

Program for dagen:

 

-Vi samles i shala på Yogagården kl 11 til en behagelig Vinyasa flyt klasse.

Med rolig flyt i pust og bevegelse starter vi dagen med yoga som vekker kropp og sinn.

 

-Kl 12:30 blir det lunsj fra Evju Mathage. Nærende suppe og sesongens grønnsaker blir servert.

 

-Kl 14  Vi er så heldige å få Gry Hammer på besøk til Yogagården igjen. Gry er kjent for en rekker bøker om sunn og bærekraftig mat, fermentering, eteriske oljer og den nylanserte boken fra jord til bord. 

Temaet for denne dagen er "Fra stress til ro og indre kraft:"

-Stress er i ferd med å ta rotta på det moderne menneske og bidrar til mange av de livsstilssykdommene vi lider av. I dette personlige foredraget deler jeg fra mitt eget liv og min egen naturlige tilbøyelighet til å stresse, og hvordan det har gitt meg moderne livsstilssykdommer.  Jeg har fått god hjelp til å kjenne mindre på stress, ved bruk av konkrete stressmestringsteknikker. Du lærer mange øvelser hentet fra EFT, TFT, yoga og ulike religioner og åndelige læremestere.

Etter foredrag og øvelser så får vi også en kort presentasjon av hennes nye bok før vi får servert nydelig kake og te fra Ana.

 

-Kl 16:30 er det tid for total avslapning og 75 min restorative yoga.

Dette er en beroligende og svært behagelig yogaform som får deg til å gi slipp på spenninger og stress.

Gry Anine underviser yoga denne dagen og vil også gi deg en kort presentasjon av eteriske oljer som kan benyttes under den restorative yogaklassen.

 

Dagen avsluttes ca kl 18:00

 

Denne dagen vil gi deg påfyll, kunnskap og sjelefred<3

 

Velkommen!

Yogagaarden-ute2.JPG
Evju-mathage1.JPG
Healing Stones
Evju-mathage3.jpg

Månesirkel

 

Månesirkel kommer på programmet igjen i høst. Følg med i vår timeplan.

 

Siden alltid - for alltid har kvinner samlet seg under månen for å dele visdom og historier..

Audhild og Gry Anine inviterer igjen til månesirkel, dette finner sted på Tinghaug på Gvarv (Yogagården om det regner) ved fullmåne den 24. juni. Vi starter kl 20 med myk yin-yoga. Deretter blir det litt sosialt med te og snacks.

Vi avslutter med en magisk månesirkel ledet av Audhild, hvor vi sitter samlet i i sirkel og følger en healende, rensende og personlig seremoni. Vi samles i et søsterlig fellesskap og setter intensjoner for sommeren.

24. juni 2021 kl 20:00

Sted: Tinghaug, Gvarv

Send oss gjerne en melding om du lurer på noe.

Bestilling og betaling skjer i timeplanen her på hjemmesiden under dato for arrangementet.

Månesirkel.jpg
 
 

 - heldags

-lørdag 25. september kl 11:00

med Siw Laurent

Velkommen til heldags introduksjon i Prosess Dans, hvor fokuset ligger på samspill med kroppens medfødte evne til å veilede og støtte vår livsutfoldelse. 

Det er en spennende metode i individuell utforskning av bevegelse og selvnærvær som kan berike ens selvoppfattelse og uttrykk i hverdagen. 

Det trengs ingen erfaring med dans fra før, og du behøver ikke en gang å like dans, men muligens heller være nysgjerrig på hva mer ditt vesen rommer enn du er klar over, og ha et ønske om velvære i kroppen. For er det noe dans kan gi er det en følelse av flyt, vitalitet og meditativt nærvær. Velkommen til et trygt rom hvor dine indre utfordringer kan møtes med omtenksom bevegelse. 

 

 

 

Program for dagen:

Kl.11

Vi starter med sirkel for jording og gruppekontakt. 

Første del innebærer: introduksjon av danseformen; veiledet oppvarming for åpning og sentrering; meditativ forberedende lydreise med sjamanistisk sang, tromme og Koshi klokker; utforsking av de to første hovedkategoriene: kroppskontakt og visualisasjon. 

Det åpnes for spørsmål, notater og dialog underveis.

 

Kl.14

Lunsjpause med fantastisk og nærende mat fra Evju Mathage

 

Kl.14:45-17:45

Andre del innebærer: veiledet sentrering og øvelse i naturnærvær for dypere kontakt; utforsking av de to neste hovedkategoriene: arketyper og assosiasjon; veiledet landing før avslutning med sjamanistisk sang, tromme og Koshi klokker; rom for nærvær i stillhet; avsluttende spørsmål, notater og dialog.

Siw LM Dance 4.png

Siw Laurent er grunnlegger av Active Body Listening. Med bakgrunn i Stemme Terapi, Yin-Yang yoga lærerutdanning, sjamanistisk praksis og utdanning ved skuespiller konservatoriet Stella Adler Studio of Acting, NYC, tilbyr Active Body Listening klasser og workshops med fokus på nærvær, prosessarbeid og livsutfoldelse. 

Bestilling skjer i timeplanen her på hjemmesiden under dato for arrangementet.

(Kun 10 plasser)

Evju-mathage2.jpg
Original on Transparent.png