top of page

2 dagers retreat på Yogagården
-med meditasjon, nidra, sirkel, yin og bevegelse<3 

Yogagården arrangerer denne magiske retreaten 17-18 juni og 5-6 august 2023.

Begge datoer kan bookes i linken nedenfor eller under dato 17. juni eller 5. august i kalenderen her på siden vår.

Lørdag:

Vi samles på gården kl 15:00 til intro og meditasjon.

Gry underviser Yin yoga og leder oss inn i en rensende og helende sirkel med yoga Nidra under nymånen. Vi får servert middag ute under epletrærne og månen eller på langbord oppe i den vidunderlige fine låven. Deretter velger du om du vil søke ro eller om du vil danse med oss videre inn i sommernatten..

Kristina inviterer oss til å synke inn i kroppens autentiske og uperfekte bevegelser - en individuell og unik form for dans.

I kveld bestemmer du hva dans er for deg.

Søndag:

Myk Vinyasa Flyt kl 09:00 etterfulgt av frokost og gode samtaler i hagen.

Vi samles i shala igjen kl 12:30 til en avsluttende Chakra-meditasjon. Det er mulig å henge på gården så lenge du ønsker denne dagen.

 

Gry Anine underviser yoga, meditasjon og leder sirkel denne helgen. Kristina leder oss inn i kroppen gjennom musikk og bevegelser. Vil du ha ro og hvile, så er det mulighet for å trekke seg tilbake når du ønsker det og sove rolig og mykt i hovedhuset vårt.

Søsterkollektivet er åpent hele helgen, og det er mulig å bruke loungen, hagen og låven så mye du ønsker. Du kan booke overnatting i hovedhuset. 
Pris overnatting Nok 750,- (send oss en mail om du vil overnatte på gården denne helgen).

Velkommen til en magisk start på sommeren<3

Cacao2.jpg

Flyt og Kakaoseremoni 

Yoga flyt etterfulgt av kakaoseremoni etter Maya tradisjoner 
nye datoer kommer
-med Gry og Paula

Paula er fra Guatemala og studerer på universitetet i Bø. Hun har blitt en del av vår community på Yogagården i høst og deltar hver uke på yoga og dans. I hjemlandet Guatemala er hun en del av en community hvor yoga, dans og tradisjonelle Maya ritualer er en del av hverdagen. Vi er enormt heldige som får oppleve Maya ritualer med kakao og kvinnesirkel i en låve på Flatin. Vi får servert seremoniell kakao sendt til oss fra familien til Paula i Guatemala. 

Dette vites om kakaoens egenskaper:

Hjernen er et utrolig komplekst «maskineri» og kakao har en positiv innvirkning gjennom nevrotransmittere som lykkehormonene dopamin og serotonin. Det får oss til å føle oss lykkelige, reduserer stress, øker fokus og kreativ flyt, hjelper kroppen til å heles og gir immunforsvaret et solid løft.

Dette deler Paula:
Cacao ceremony is the recovery of an ancestral ritual preformed by the ancient Mayans thousands of years ago. This tradition was lost with the invasion of the Spaniards in Mesoamerica, but the spirit of cacao is strong and slowly, the tradition is being brought back to life. We are bringing it to you, here in Bø! 

We will drink pure artisanal guatemalan Cacao, the traditional way. We carefully selected the date according to the Mayan Tzoltin Calendar to ensure the best energies for the evening. 

Cacao is a heart opening substance that will lift your spirit for the upcoming winter. Bring flowers, candles or any offering your heart desires to share with the community. 

Join us to learn more about this ancestral tradition and spend a lovely evening with kindred souls.

IMG_5625.heic
bottom of page